Deputatul Viorica Sandu: Modificările fiscale au scos contabilii în stradă Recomandat

Deputatul Viorica Sandu susține că modificările fiscale au scos contabilii în stradă. „Ministrul PNL al Finanțelor, Marcel Boloș trebuie să înceteze să mai arunce pe piață tot felul de scenarii sau intenții de reglementare, fără o consultare prealabilă cu cei care urmează să aplice modificările în viața reală”, a transmis deputatul gălățean. 

„Premierul și PSD au fost puși de prea multe ori să explice măsuri anunțate intempestiv de ministrul liberal Marcel Boloș. Reforma fiscală este fără îndoială necesară, însă trebuie realizată prin dialog și consultări, astfel încât modificările din legislație să nu afecteze mediul de afaceri și pe contribuabilii de bună credință care își plătesc conștiincios obligațiile către stat”, a precizat deputatul Viorica Sandu.

Potrivit sursei citate, combaterea evaziunii fiscale nu trebuie să se transforme într-o sancționare a contribuabililor corecți, care se conformează legii și își plătesc obligațiile către bugetul de stat.

„Protestelor contabililor, care se plâng de abuz al statului împotriva economiei reale, prin modificările fiscale au fost ascultate. Delegaţie a protestatarilor a purtat discuţii cu reprezentanţii Guvernului, discuții în urma cărora s-a convenit ca aceștia să revină în două zile cu nişte detalii specifice, modificări şi propuneri concrete. Deciziile trebuie luate prin consultare și dialog cu cei care vor fi vizați de modificări!”, a subliniat deputatul PSD de Galați, Viorica Sandu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.