Preşedintele interimar al Senatului:"Iohannis acuză PSD de cinism, în loc să-i ceară demisia lui Tătaru" Recomandat

“DESPRE CINISM, cu Klaus Iohannis. Sunt la birou şi mă uit pe ordinul nr. 1321 din 22 iulie emis de Ministerul Sănătăţii pentru aplicarea Legii 136/2020, cunoscută public drept ‘legea pandemiei’. Înainte să vă spun despre ticăloşiile conţinute de acest ordin, aş vrea să trecem în revistă câteva momente întâmplate anul acesta, să decidem împreună dacă definesc corect noţiunea de ‘cinism’:

1. Anunţi că este o simplă răceală ceea ce Organizaţia Mondială a Sănătăţii declară ca fiind pandemia de COVID.

2. Nu te interesează starea de sănătate a populaţiei, ci singura ta preocupare este organizarea de alegeri anticipate care să aducă la putere partidul tău.

3. În plină pandemie, desemnezi un premier care dezertează atunci când îşi dă seama că va primi votul de învestitură al Parlamentului şi, astfel, strică planul anticipatelor.

4. Stabileşti limitări ale drepturilor fundamentale când declari stare de urgenţă, încălcând în mod grav Constituţia, care spune fără dubiu că e nevoie de lege.

5. Ataci Curtea Constituţională atunci când îţi spune că nu poţi să sancţionezi populaţia pe baza unei legi atât de incompetent scrise, încât nici pandemia nu poate acoperi prostia.

6. Nu sufli o vorbă despre guvernul penibil care a lăsat românii neprotejaţi timp de 3 zile între starea de urgenţă şi starea de alertă.

7. Ceri poporului să respecte regulile atunci când ai un premier fudul care se pozează când bea şi fumează chiar în clădirea Guvernului.

8. Vii în faţa românilor să le ceri să poarte mască, iar la Consiliul European încalci propria regulă şi te ascunzi în spatele unui aşa zis regulament care ţi-ar fi permis să nu porţi mască.

9. Vii în faţa poporului şi minţi pur şi simplu că legea pandemiei a stat săptămâni în Parlament. De fapt, legea scrisă pe genunchi de Guvern a fost dezbătută timp de 11 zile neîntrerupt de către Parlament pentru a scoate un act normativ aplicabil. O lege proastă nu protejează pe nimeni, o lege proastă pune în pericol pe toată lumea!

10. Dai vina pe români că refuză să stea arestaţi în spitale fără simptome, fără vină, iar medicii nu ştiu cu ce să-i trateze”, a precizat Cazanciuc, pe pagina sa de Facebook.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.