Ciolacu și Firea: "Așa luptă Orban cu pandemia, împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta!" Recomandat

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

„Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală. Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid”, scrie președintele interimar al PSD, sâmbătă, pe pagina de Facebook.

Marcel Ciolacu spune că „în loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din #DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții”.

„În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul #obiectiv al PNL de când a venit la guvernare. Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în #FIREA oamenilor să îi măture la vot!”, completează liderul PSD.

Pe pagina de Facebook a reacționat și Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ea acuză Guvernul de „abuz de putere”, deoarece a ținut negocierile cu USR-PLUS în clădirea Executivului.

„Dar ce mai luptă Guvernul noaptea cu noul virus! Priviți!! Abuz de funcție! Abuz de putere! Abuz de încredere! Folosirea fondurilor publice pentru interese de partid! În stânga (sus) acum câteva zile, o delegație Sanitas, cu multe probleme rămase nerezolvate de către guvernanți. În dreapta (jos) o delegație politică, venită aseară să joace păcănele la Guvern! În aceeași sală! Dacă mai aveam cu toții vreo speranța că acest guvern lucrează de dimineață până seară în interesul romanilor, una mică, mică, această s-a năruit definitiv!”, afirmă Gabriela Firea.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.