Ciolacu critică programul de guvernare: „Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi” Recomandat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică dur programul de guvernare al coaliției PNL-USR PLUS-UDMR. Social democratul spune că prioritățile celor de la guvernare rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010 „austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare”.

„Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

-Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

-Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea Sănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

-Se privatizează chiar și încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.

PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliția Vânzătorilor de țară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!”, scrie Ciolacu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.