Prefectul judeţului Buzău a anunțat pe Facebook că a demisionat din funcţie:„Plec cu sentimentul datoriei împlinite” Recomandat

sursa: Facebook sursa: Facebook

Prefectul judeţului Buzău Leonard Dimian a anunțat luni dimineața, pe Facebook, că a demisionat din funcţie. Atribuţiile sale vor fi exercitate de cei doi subprefecţi susţinuţi de PNL Vasile Alecu şi Adina Moiseanu.

„Am început un nou an, un nou capitol al vieții noastre. Am încheiat 2020, un an dificil pentru noi toți, în care am descoperit ceea ce contează cu adevărat: sănătatea și oamenii dragi, care ne sprijină ori de câte ori avem nevoie. Anul ce tocmai s-a încheiat a fost o lecție, ne-am trezit la realitate și ne-am dat seama cât de fericiți eram înainte de debutul pandemiei, câtă bucurie ne aduceau întâlnirile cu prietenii, vizitele la părinți sau voioșia nepoților veniți la bunici. Eu am pășit în 2021 mai optimist, cu speranța că vom învinge pandemia de Coronavirus și ne vom putea relua obiceiurile care ne făceau fericiți”, a scris Leonard Dimian, pe Facebook. 
 
Acesta a adăugat că pandemia de COVID-19 a fost provocarea mandatului său de prefect al județului Buzău.
 
„La câteva luni după ce am fost învestit prefect, în luna martie 2020, județul nostru înregistra primele cazuri pozitive de SARS CoV-2. De atunci, cea mai multă energie și implicare au fost canalizate către măsurile menite să protejeze populația județului de acest temut virus. Consider că prin eforturile depuse și prin măsuri uneori mai dure, am reușit să ținem în frâu răspândirea bolii și, iată, că noul an găsește județul nostru într-un scenariu verde, dacă ne raportăm la numărul de îmbolnăviri/1000 locuitori. Pe lângă pandemie, activitatea de la Instituția Prefectului mi-a adus și alte provocări. Am organizat, în condiții speciale, două runde de alegeri: locale și parlamentare. (...)Este o experiență pe care o voi purta în suflet ca pe un dar! Plec cu sentimentul datoriei împlinite! A fost o onoare pentru mine să îmi servesc țara și pe buzoienii mei dragi!”, a încheiat fostul prefect. 

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 04 Ianuarie 2021 10:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.