Președintele Iohannis: Virusul nu dispare prin violență și manifestări extremiste. Recomandat

Președintele Klaus Iohannis spune că vaccinarea împotriva COVID-19 este soluția care ne va ajuta să revenim la viața normală și că nu virus nu dispare prin „violență și manifestări extremiste”. 

„Virusul care ne-a afectat dramatic existența în ultimul an nu dispare prin violență și manifestări extremiste, ci prin imunizarea cât mai multor oameni cu vaccinuri eficiente. În perioada imediat următoare vom primi un număr semnificativ de doze și astfel campania de vaccinare poate fi accelerată. Mulți dintre noi au pierdut pe cineva drag, alții au suferit profund în urma infectării cu acest virus. Costurile sociale și economice au fost și continuă să fie uriașe. Putem însă să punem capăt acestei pandemii și îi îndemn pe români să aibă încredere în beneficiile imunizării și să meargă în număr cât mai mare la centrele de vaccinare”, a declarat președintele Iohannis.

Șeful statului a participat la o ceremonie organizată de Institutul „Cantacuzino” pentru sărbătorirea a 100 de ani de la înfiinţare.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Joi, 01 Aprilie 2021 14:45

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.