Vlad Voiculescu, demis de la Sănătate! Cine îi va lua locul Recomandat

Premierul Florin Cîțu a cerut miercuri dimineață revocarea ministrului Vlad Voiculescu, după scandalul cu ordinul care prevede noile criterii pentru carantinarea unei localități

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat premierul Florin Cîțu.

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care încetează mandatul lui Vlad Voiculescu.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 14 aprilie 2021, decretul de revocare din funcția de membru al Guvernului a domnului Vlad Vasile Voiculescu, ministrul sănătății”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

Dan Barna, propus interimar la Ministerul Sănătății de către premier, ar fi refuzat nominalizarea. Cîțu le-a transmis celor de la USR-PLUS să vină cu o variantă de ministru interimar. În caz contrar, premierul va prelua portofoliul ca interimar. 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Miercuri, 14 Aprilie 2021 14:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.