Rodeanu, despre moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea: PSD nu vrea dezvoltarea României Recomandat

Deputatul USR PLUS Bogdan Rodeanu anunță că moțiunea simplă, depusă de PSD împotriva lui Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a fost respinsă de Parlament.
 
„PSD, care a devenit sinonim cu minciuna și dezinformarea, a primit astăzi un mesaj clar din partea deputaților și senatorilor. Cristian Ghinea a demontat acuzațiile false din textul moțiunii la adresa sa cu cifre (https://bit.ly/3xlqCPX), arătând, din nou, că realitatea e una singură: PSD nu vrea dezvoltarea României, PSD se teme de succesul PNRR pentru că va însemna, automat, decuplarea clientelei sale politice de la robinetul cu bani publici. Adică de la acele investiții amânate de 30 de ani în educație, sănătate, infrastructură, pe scurt: în toate domeniile cheie pentru dezvoltarea țării”, a afirmat Bogdan Rodeanu. 
 
PNRR va fi un succes și România va atrage cele peste 29 de miliarde de euro pentru a finanța acele schimbări structurale de care românii au atât de mare nevoie. PNRR poate fi consultat aici: https://mfe.gov.ro/pnrr, subliniază deputatul gălățean. 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.