Premierul Cîțu: „Orban pare cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură USR-AUR” Recomandat

Premierul Florin Cîțu susține că Ludovic Orban „pare cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură USR-AUR”.  

 „Da, bineînțeles, a fost la ultimul BPN în care s-a cerut vot pentru susținerea demersurilor premierului, de susținere a premierului Florin Cîțu, a demersurilor pe care le voi face în continuare la guvernare și a votat chiar pentru. Deci există colaborare, discutăm. Mă surprind acțiunile sale din Parlament din ultima perioadă, dar asta este.

Am mai spus, pare cel mai mare susținător al moțiunii USR – AUR. Este cel care dorește foarte mult să fie citită neapărat, să treacă această moțiune. 

El trebuie să răspundă liberalilor pentru că până la urmă este vorba de premierul liberal, este vorba de PNL . Dacă președintele PNL pare în spațiul public că este cel mai mare susținător al unei moțiuni URS-AUR, trebuie să le explice lor acest lucru.

I-am spus public că mă surprinde că la 11 noaptea a stat să facă un BPR pentru această moțiune, dar niciodată nu l-am văzut să stea la 11 noaptea pentru legea consumatorului sau alte proiecte de legi. Doar mă surprind aceste acțiuni.  Aceste acțiuni trebuie explicate membrilor PNL că un președinte al PNL poate ajuta să pice un guvern liberal,” a explicat Florin Cîțu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.