Deputatul Bogdan Rodeanu: Demiterea lui Florin Cîţu, singura şansă a României de a trăi! Recomandat

Deputatul USR PLUS Bogdan Rodeanu susține că demiterea lui Florin Cîţu este singura şansă a României de a trăi. Mesajul a fost transmis de la microfonul Parlamentului unde politicianul gălățean a citit moțiunea de cenzură la adresa guvernului.

Bogdan Rodeanu consideră că România este condusă de un guvern care nu mai are „legitimitate politică pentru că îi lipsește susținerea unei majorități parlamentare și îi lipsește legitimitatea morală”.

„Premierul Florin Cîțu și cei care îl susțin ne-au arătat tuturor că interesele de grup sau de partid sunt mai presus decât interesele țării. Pentru a obține sprijinul necesar alegerii în funcția de președinte al PNL, Florin Cîțu a plătit susținerea de care avea nevoie, prin planul de finanțare a primarilor liberali cu bani de la bugetul național.Fără criterii clare de selecție a proiectelor, de monitorizare și auditare a acestora, PNDL3 este doar o pușculiță de partid. Pentru a-și putrea pune îm aplicare planul, Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion, și a numit un interimar care să-i execute ordinele. Efectiv, îl încurca legislația și statul de drept”, a declarat deputatul USR PLUS.

Bogdan Rodeanu a mai spus că România are nevoie de un plan național de investiții realizat pe criterii clare și cere demisia premierului Florin Cîțu.

„România are nevoie de investiții. Dar la un plan național trebuie să aibă acces orice comunitate locală, indiferent de culoarea politică a primarului. Trebuie să ieșim din logica relațiilor de cumetrie și a baronilor locali, pentru a construi o societate și o țară în care să se regăsească fiecare cetățean. În care accesul la sursele publice de investiții să se facă pe bază de merit și competență, nu pe baza carnetului de partid al primarului.Florin Cîțu a dovedit că este incapabil să conducă un guvern de coaliție, că este incapabil să iasă din logica unei gândiri înguste de partid şi că face parte din „clasa politică veche”, obișnuită cu sinecuri și urmărirea interesului personal.

Acest om și cei care îl susțin par hotărâți să sacrifice interesul general și bunăstarea românilor, doar pentru a câștiga competiția internă din cadrul partidului lor”, a adăugat Bogdan Rodeanu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.