Un senator gălățean face acuzații grave: USR PLUS nu a dorit decât să acapareze instituțiile statului Recomandat

Senatorul Laura Georgescu consideră că adevăratele intenţii ale USR PLUS au fost devoalate de faptele miniştrilor demisionari ai acestui partid! Singurul lor scop este să pună mâna pe putere şi să acapareze cât mai multe instituţii ale statului, a explicat Georgescu.

Potrivit senatorului PSD Laura Georgescu, dovezile sunt clare: mniştrii şi-au dat demisia, dar toţi ceilalţi userişti numiţi în funcţii publice nu. De asemenea, toţi directorii numiţi la companiile, agenţiile şi direcţii publice de stat sunt încă în funcţii, secretarii de stat și prefecții puşi de USR nu au vrut nici ei să renunţe de bună voie, drept pentru care PNL i-a eliberat din funcţie. Totodată, cu doar câteva zile înainte de a demisiona, miniştrii USR şi-au angajat pe unde s-a mai putut rudele şi acoliţii, acuză Georgescu.

„Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăila, şi-a angajat soţul la un spital de stat. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, şi-a angajat un apropiat la conducerea Clubului Sportiv Rapid Bucureşti (consilierul Mircea Costin Zamfir, care a venit pe acestă funcţie de la un ONG din Măgurele).Tot Cătălin Drulă, cu doar o oră înainte de prezentarea demisiei, şi-a mai numit un apropiat pe funcţia de director general al Companiei Nationale de Investitii Rutiere (CNIR), companie operaționalizată anul acesta”, a declarat senatorul PSD.

Senatorul gălățean își aduce aminte că reprezentanții USR PLUS promiteau desfiinţarea sau reorganizarea agenţiilor, autorităţilor şi instituţiilor, care, deşi sunt finanţate cu bani publici, nu sunt în mod real în serviciul cetăţeanului. „Nu mai este valabil când sunt conduse de oamenii lor?”, se întreabă Georgescu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.