Imprimă această pagină

George Stângă: România a primit primii bani din PNRR! Recomandat

România a primit primii bani din PNRR. Comisia Europeană a virat României prima tranșă de bani prin Planul Național de Redresare și Reziliență.
 
Este vorba de 1,8 miliarde de euro prefinanțare, suma reprezentând 13% din granturile prevăzute pentru țara noastră în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență. Acești bani vor fi folosiți exclusiv pentru realizarea reformelor, spune deputatul liberal George Stângă. 
 
„Planul de redresare și reziliență al României reprezintă baza pentru un viitor mai prosper și mai durabil, atât din punctul de vedere al mediului, cât și din punct de vedere social.
În România, Mecanismul de redresare și reziliență finanțează investiții și reforme care vor transforma profund economia și societatea.
 
Printre cele mai notabile măsuri se numără:
- Asigurarea tranziției către o economie verde
- Sprijinirea tranziției digitale
- Consolidarea rezilienței economice și sociale
 
Putem spune că este o misiune îndeplinită a Guvernului condus de PNL. A fost negociat un PNRR în interesul României, apreciat și aprobat de Comisia Europeană. Acum au început să intre și primii bani. În continuare, fiecare minister responsabil trebuie să ducă la îndeplinire obiectivele asumate”, a scris deputaul George Stângă, pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)