Sorin Grindeanu a anunțat care va fi primul șantier din România monitorizat cu ajutorul dronelor: E de Cartea Recordurilor! Recomandat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că primul şantier din țară care va fi monitorizat, cu ajutorul dronelor, va fi cel al Drumului de Centură al municipiului Tecuci.

„Am aflat o chestiune de Cartea Recordurilor, recunosc că nu am ştiut că de 13 ani se lucrează la Centura de la Tecuci şi am înţeles că este un record absolut. Iam informat la rândul meu că, pe proiectul pe care l-am anunţat – de a urmări şantierele din ţară cu drone, direct – primul proiect pe care o să-l urmăresc şi o să-l vedem live pe site-ul ministerului este ăsta. Asta este ceva de domeniul incredibilului, ca de 13 ani să se lucreze. Zici că e centura Parisului”, a declarat Sorin Grindeanu, la Galați.

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut o vizită, sâmbătă, pe şantierul podului suspendat peste Dunăre de la Brăila. 

A urmat o întâlnire cu autoritățile locale și județene din Galați, parlamentari PSD și europarlamentarii Dan Nica și Mihai Tudose, la Complexul Muzeal de Științele Naturii din Galați.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Sâmbătă, 04 Decembrie 2021 20:37

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.