Ciolacu: Prioritatea noastră este să luăm măsuri care să apere veniturile populației acum, în plină iarnă, nu la 1 aprilie Recomandat

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că prioritatea PSD este să ia măsuri care să apere veniturile populației acum, în plină iarnă, nu la 1 aprilie sau eventual în 2024. 

„Prioritatea PSD este să ajutăm românii să-și poată plăti facturile la energie, nu să ne temem dacă o asemenea măsură supără sau nu agențiile de rating. Eforturile noastre sunt de a avea suficienți medici pentru a face față noului val pandemic, nu să inventăm certificate prin care doctorii sunt amenințați – tocmai acum! – cu suspendarea din funcție. 

Eforturile noastre sunt îndreptate pentru a avea spitale dotate și capabile să-și achite facturile la utilități, nu spitale cu porți închise din cauza facturilor înzecite peste noapte. Prioritatea noastră este ACUM. Să luăm măsuri care să apere veniturile populației acum, în plină iarnă, nu la 1 aprilie sau eventual în 2024… pentru că atunci este an electoral!”, a scris Marcel Ciolacu.

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.