Lucian Bode:România este solidară cu poporul elen greu încercat de incendiile de vegetaţie şi de pădure din această perioadă Recomandat

Ministrul Lucian Bode se află într-o vizită în Grecia pentru a participa la o întâlnire cu unitatea de pompieri români care participă la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia.

„România este solidară cu poporul elen greu încercat de incendiile de vegetaţie şi de pădure din această perioadă. Este o situaţie care preocupă o Europă întreagă, iar pompierii români au răspuns din nou prezent apelului venit şi se află în prima linie în lupta cu focul. Ca parte a vizitei pe care o efectuez în Grecia, am vizitat astăzi unitatea de pompieri români care participă la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia”, a transmis ministrul Lucian Bode.
 
Lucian Bode afirmă că ”prezenţa pompierilor români este aducătoare de speranţă şi reprezintă o şansă în plus la normalitate pentru cei ameninţaţi de incendiile din această perioadă”.
 
”Chiar dacă misiunile sunt dificile şi necesită un efort consistent, dorinţa de a ajuta, spiritul de salvator şi dedicarea faţă de profesie i-au determinat pe pompierii noştri şi de această dată să fie prezenţi acolo unde este mare nevoie de ei. Am ţinut să le transmit personal pompierilor români aprecierea mea şi a tuturor românilor pentru ceea ce fac şi pentru modul exemplar în care reprezintă România”, a arătat ministrul de Interne.
 
 
 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.