Lider liberal, petrecere cu o sută de invitați în cinstea fiicei Recomandat

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă. Încă un lider liberal încalcă regulile stabilite în perioada de alertă privind organizarea petrecerilor în spații închise. Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a organizat o petrecere în cinstea fiicei sale la care a avut aproximativ o sută de invitați, potrivit Libertatea. Încălcarea regulilor este făcută la doar o lună după ce mai mulți lideri PNL, inclusiv președintele partidului, Ludovic Orban, au fumat și au consumat alcool în Palatul Victoria.

Petrecerea fiicei lui Rareș Bogdan a avut loc într-un restaurant din Cluj-Napoca. Deoarece vremea a fost urâtă, invitații nu au putut sta pe terasă și au intrat în interior, au aflat reporterii de la Libertatea. Se pare că la petrecere au fost numeroși oameni, informația fiind confirmată de proprietarul restaurantului pentru jurnaliștii clujeni.

Conform regulilor stabilite de autorități, pe perioada stării de alertă restaurantele sunt închise și pot fi folosite doar terasele și grădinile. La evenimentele private sunt acceptate doar 50 de persoane pe terasă și 20 în interior.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.