Marcel Ciolacu, președintele PSD: „Sunt ferm convins că guvernul va face tot ce ţine de el ca să nu aibă loc alegeri” Recomandat

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că PNL vrea să amâne alegerile locale din septembrie. Șeful PSD consideră că liberalii au un scor prost în sondajele pre-electorale și nu sunt interesați de participarea la un scrutin. De aceea, guvernanții doresc să prelungească starea de alertă ceea ce ar duce la amânarea alegerilor pentru primării și consilii județene, precizează Marcel Ciolacu.

Duminică seara, în direct din studioul România TV, Marcel Ciolacu a anunțat că Parlamentul va lucra toată vara. Printre altele parlamentarii vor aproba legea privind alegerile locale la 27 septembrie. Totuși, liderul PSD nu este convins că Guvernul va respecta data stabilită și va încerca să amâne momentul organizării scrutinului.

„Legea pe care o introducem în Parlament, discutată, este pentru 27 septembrie. Din punctul meu de vedere, sunt ferm convins că guvernul va face tot ce ţine de el să nu aibă loc alegeri, să fugă de acest vot. PNL nu este interesat să facă nici un fel de alegeri în acest moment, pentru că cifrele le arată că nu este bine. Categoric, dacă se va prelungi starea de alertă, nu vom mai avea alegeri şi atunci înseamnă că am avut dreptate”, a declarat Marcel Ciolacu.

Alegerile locale ar putea fi amânate în cazul prelungirii stări de alertă deoarece în această situație nu pot fi făcute pregătiri electorale și campanie. Starea de alertă expiră la jumătatea lunii iulie.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.