O nouă etapă a dezinsecției în municipiul Galați, de la sfârșitul acestei săptămâni Recomandat

În perioada 11 – 19 iulie, se va realiza o nouă etapă din Planul de acțiune privind activitatea de dezinsecție, dezinfecție, deratizare în municipiul Galați, prin intermediul Serviciului Public Ecosal, informează municipalitatea.

Astfel, în zilele de 11 și 12 iulie, în intervalul orar 5.00 – 8.00, se va desfășura acțiunea de combatere aviochimică a larvelor de țânțari și a insectelor zburătoare, pe întreaga suprafață a municipiului Galați, utilizându-se substanțele Vectobac WG și Solfac Trio EC 140 NF.

În perioada 16 – 18 iulie, în intervalul orar 22.00 - 6.00, se va interveni la sol în vederea combaterii insectelor zburătoare, pe întreaga suprafață a municipiului Galați, utilizându-se substanța Solfac Combi MAXX - insecticid piretroid concentrat, cu echipamente de tip generator ULV și termonebulizator.

Apicultorii și sericicultorii de pe raza municipiului Galați sunt rugați să-și ia toate măsurile de protecție necesare pentru familiile de albine și viermi de mătase, în scopul evitării contactului cu substanțele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

Programul poate suferi modificări sau poate fi decalat în cazul în care condițiile meteo nu permit desfășurarea în bune condiții a acțiunii, potrivit sursei citate.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.