eMAG trece permanent la modul de lucru hibrid Recomandat

Retailerul online eMAG vrea să treacă permanent la modul de lucru hibrid, în urma studiilor desfășurate în ultimul an, astfel încât peste 3.000 de angajați vor lucra permanent și la birou dar și de acasă, anunță compania.

Conform agenției Mediafax, compania eMAG a derulat o serie de studii menite să ajute la înțelegerea nivelulului de conectare al oamenilor cu echipa din care fac parte, a percepției despre productivitatea lor individuală și a eficienței colaborării cu colegi sau parteneri, în contextul lucrului de acasă.

96% dintre angajați au răspuns că în această perioadă în care au lucrat de acasă s-au simțit mai productivi, 78% au spus că s-au adaptat bine și foarte bine la munca exclusiv de acasă și 37% au spus că se simt conectați cu echipa lor, de când lucrează de acasă.

Când au fost întrebați cum își doresc să lucreze pe termen lung, cei mai mulți dintre ei, 97%, au spus că vor să îmbine munca de acasă cu cea de la birou

Astfel că eMAG a decis că va trece permanent la un mod de lucru hibrid. Noul mod de lucru le va permite celor peste 3.000 de angajați din sediul central, hub-urile IT și centrele de Customer Care să lucreze cum li se potrivește cel mai bine în funcție de tipul de activitate, într-un mod de lucru hibrid, de acasă și de la birou.

După ce va trece pandemia, angajații eMAG vor decide, împreună cu managerul lor, cum vor să lucreze: câte zile vor lucra de acasă și câte de la birou, în funcție de nevoile fiecărei echipe.

eMAG își va păstra spațiile existente de birouri și va investi peste 1,5 milioane de euro pentru a reamenaja sediul central într-un spațiu colaborativ și pentru a implementa noi tehnologii care să susțină modul de lucru hibrid.

Principala funcționalitate a sediilor va fi aceea de a ajuta oamenii să colaboreze mai bine, așa că numărul sălilor destinate întâlnirilor s-a dublat și vor fi dotate cu tehnologie de ultimă generație pentru a facilita întâlnirile mixte – online & offline – și cu un sistem de rezervare de la distanță a birourilor.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ultima modificare Luni, 05 Aprilie 2021 19:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.