Fundația „Inimă de Copil” strânge ghiozdane pentru mai mult de 200 de elevi Recomandat

Fundația Inimă de Copil a demarat o campanie care are ca obiectiv „costumarea” cu echipament școlar a peste 200 de copii din mediul rural și să-i transforme astfel în „supereroi”.

„Strângem împreună 100 de ghiozdane echipate pentru copiii din ciclul primar, 65 de ghiozdane echipate pentru copiii din ciclul gimnazial și 60 de ghiozdane pentru tinerii de la liceu. Costul mediu al unui ghiozdan echipat este de 150 de lei.

Sunt copiii și tinerii din zonele rurale care fac eforturi de supereroi să meargă la școală. Ca în fiecare an, noi ne-am luat angajamentul față de ei să-i echipăm, să ne asigurăm că rechizitele de care au nevoie la început de an școlar nu sunt o problemă pentru ei.

Noi le dăm rechizite, ei le folosesc ca baghete magice, locuri de experimentat și instrumente de spus povești”, afirmă cei de la Inimă de Copil.

Gălățenii care doresc să se implice în campanie o pot face în două feluri.

În primul rând, pot intra pe site-ul campaniei, https://inimadecopil.ro/inapoi-la-scoala/?fbclid=IwAR3RQq0ueRdZc6ZwXWwSWGExhbsuzKC6jdakmtbJE-wnujXuHZTMSnH4_dM), unde pot alege din mai multe metode de plată. Donatorii sunt rugați să specifice „Campania înapoi la școală” în detaliile tranzacției.

În al doilea rând, gălățenii pot cumpăra direct rechizitele și le pot aduce la Centrul de Zi al Inimă de Copil, aflat la adresa: Str. Dunărea, nr 42A, bl. PR1, sc 2, parter, Galați, de luni până joi, în intervalul 10:00 – 17:00.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.