Expoziție de machete navale la Galați, în cadrul manifestărilor de Ziua Marinei Recomandat

Rotary Club Galați Donaris anunță începerea unui nou proiect alături de Clubul sportiv Nauticus Models Galati. „Este un prim pas dintr-un proiect pe termen mediu ce se numește: "Handcrafting the future" - motto ce rezonează cu dorința Rotary de a încuraja tinerii să-și "modeleze viitorul" prin astfel de activități care dezvoltă abilități și caractere”, anunță Rotary Club Galați Donaris pe pagina de Facebook.

Astfel, în ziua de 15 august se va desfăşura, în holul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, o expoziţie de machete navale în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Marinei.

Proiectul se adresează publicului larg, indiferent de vârstă, în ideea de a readuce în actualitate valențele educaționale, recreative și artistice ale modelismului, în mod special în rândul copiilor și tinerilor.

„Din cauza situației reale în care tot mai mulți copii / tineri petrec prea mult timp în fața telefoanelor / tabletelor / computerelor și nu fac nimic constructiv, proiectul nostru își dorește să ofere o alternativă la petrecerea timpului liber a acestora prin implicarea în construcția efectivă a machetelor navale”, spun organizatorii, care își afirmă intenția de a face ca expoziția de la Galați să devină itinerantă.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.