Reorganizarea asociației profesionale a judecătorilor gălățeni Recomandat

În ședința Adunării generale extraordinare din data de 23 aprilie, Asociația Profesională a Judecătorilor „Al. I. Cuza” Galați a fost reorganizată, fiind primiți noi membri și aleasă o nouă conducere, informează Curtea de Apel Galați.

Conducerea asociației este asigurată de președintele acesteia, judecătorul Răzvan Dicu, și de doi vicepreședinți, judecătorii Giulio-Costel Nedelcu și Doru Benescu. Cenzorii asociației sunt judecătorii Mihai Boroș, Mara Cucoș și Norina-Viorica Crihană.

Potrivit sursei citate, scopul Asociației Profesionale a Judecătorilor „Al. I. Cuza” este unul profesional și de cultură interdisciplinară, care urmărește promovarea în forme specifice a autorității, prestigiului și competenței judecătorilor, dar și consolidarea și respectul statutului judecătorului.

De asemenea, asociația promovează relații profesionale între judecători prin accesul liber și nelimitat la informații privind domeniile legale nou apărute, organizează simpozioane și seminare interne și internaționale pe teme juridice de strictă actualitate, pentru perfecționarea nivelului profesional al judecătorilor, și cooperează cu asociații simililare, cu asociații ale juriștilor, precum și cu alte organizații neguvernamentale din țară și străinătate, în realizarea obiectului de activitate.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.