Carta Universității „Dunărea de Jos” din Galați - în proces de modificare și actualizare Recomandat

Comisia pentru completarea și actualizarea Cartei Universității „Dunărea de Jos” din Galați, în conformitate cu Legea învățământului superior nr. 199/2023, aprobată prin HS nr.10 din 05.02. 2024 și-a început activitatea.

Cu profund respect pentru tradiția și excelența academică pe care Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați o reprezintă, anunțăm inițierea unui proces esențial de revizuire și actualizare a Cartei Universitare. Acest demers nu numai că evidențiază angajamentul nostru continuu față de evoluția academică și adaptabilitatea instituțională, dar reflectă și aspirațiile noastre colective de a modela viitorul academic în concordanță cu dinamica și provocările educaționale și legislative.

Este imperativ ca noua Cartă a Universității să fie un document ce reflectă cu fidelitate valorile, misiunea și aspirațiile comunității academice, adaptându-se simultan la cerințele contemporane ale domeniului învățământului superior. Prin urmare, considerăm fundamentală implicarea activă și contribuția constructivă a întregii comunități universitare - cadre didactice, cercetători, studenți și personal administrativ - în acest proces de actualizare”, a declarat Președintele Senatului Universitații „Dunărea de Jos” din Galați, conf. univ. dr. Alexandru Nechifor.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.