Noul ministru de Interne, Lucian Bode: Vom organiza concursuri pentru şefia structurilor MAI conduse de interimari Recomandat

Noul ministru de Interne, Lucian Bode, a declarat joi dimineaţă că în perioada imediat următoare va face o analiză după care va dispune organizarea de concursuri vizând şefiile structurilor MAI care sunt conduse în prezent de interimari. „Nu doar Poliţia Română, şi celelalte structuri - Poliţia de Frontieră, DGA, DGIPI - sunt structuri care nu au la comandă persoane promovate în urma unui concurs şi acest lucru mă va preocupa. În zilele următoare, voi face o evaluare să vedem în ce stadiu sunt aceste demersuri şi, în cel mai scurt timp cu putinţă, îmi doresc ca aceste concursuri să fie organizate şi să avem stabilitate”, a declarat Bode.

„Am văzut, din păcate, în ultimele luni foarte multe acte de ultraj la adresa oamenilor legii şi eu îmi doresc ca uniforma de poliţist, de jandarm să fie respectată, [...] îmi doresc să recâştigăm încrederea oamenilor şi nu putem să facem asta decât având o atitudine transparentă, în interesul public. Să nu uităm că toţi suntem în slujba cetăţenilor aici”, a subliniat ministrul Bode. 

 

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.